Nieuws

mei 2018

vrijdag 04.05.2018

Midzomer Challenge beeld groot.jpg
Midzomer Challenge steunt KWF Kankerbestrijding

275 km fietsen voor jezelf of tegen kanker! Donderdag 21 juni gaat de Midzomer Challenge van start. Zoals de naam al doet vermoeden, staat deze nieuwe toertocht op de langste dag van het jaar garant voor een ultieme wieleruitdaging. Met de komende drie Midzomer Challenges komt Golazo in actie voor KWF Kankerbestrijding.

lees meer

vrijdag 18.05.2018

Rottemeren.jpg
Highlights op de route - #1 De Rottemeren

De Midzomer Challenge is de ultieme wieleruitdaging. Het parcours is zeer uitdagend maar onderweg valt er ook een hoop te genieten! De komende weken lichten we aantal highlights van de route uit. De route start in Den Haag, na ongeveer 30 kilometer fietsen we door het Rottemeren gebied. De Rottemeren is een stelsel van verbredingen van de rivier de Rotte.

lees meer

donderdag 24.05.2018

rivieren mzc.jpg
Highlights op de route - #2 Prachtige rivieren

De Midzomer Challenge is de ultieme wieleruitdaging. Het parcours van 275 km is zeer uitdagend maar onderweg valt er ook een hoop te genieten! De komende weken lichten we een aantal highlights van de route uit. Een groot deel van de Midzomer Challenge route gaat langs rivieren. Je fietst langs de Hollandse Ijssel, de Lek, de Neder Rijn, de Vecht en over de Amstel!

lees meer

vrijdag 25.05.2018

IMG_7905.jpg
Lekker fietsen, maar wel smeren!

Het wordt dit weekend heerlijk fietsweer, de perfecte gelegenheid om een goede training te doen voor de Midzomer Challenge! Geniet daarbij van de zon, maar zorg dat je niet verbrandt. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker. Goede zonbescherming helpt om huidkanker te voorkomen. Verbranding door de zon is een grote risicofactor op het krijgen van huidkanker. Tijdens vergeten zonmomenten, ook tijdens een lange fietstocht, is insmeren en bedekkende kleding noodzakelijk.

lees meer